Populære laminatgulve i 2023

Et laminatgulv er et prisvenligt og praktisk gulvvalg og gulvtypen ser ud til at blive yderst populær i 2023. Hvilke typer laminatgulve ser ud til at blive populære i 2023, det får du et bud på her.

Der findes ensfarvede laminatgulve og laminatgulve med andre designs, men langt de fleste laminatgulve har et udseende, der er inspireret af enten et trægulv eller klinker. Især laminatgulvene med trælook er populære, da de ofte er et billigere og mere praktisk gulvvalg end et ægte trægulv. Da klinker i sig selv er yderst praktiske og også kan fås i prisvenlige varianter, får man ikke helt de samme fordele ved at vælge et laminatgulv med klinkelook. Her vil den største fordel være, at laminatfliser ikke vil føles kolde, hvilket vil være en fordel, hvis der ikke er gulvvarme.

Også i 2023 vil laminatgulve med trælook være de mest populære og især de laminatgulve, der er gengivelser af særlige og eksklusive trægulve ser ud til at blive populære.

Ekstra længde og bredde

Et plankegulv i sig selv kan være et smukt syn, men hvis plankerne er ekstra bredde og lange, så er gulvet udseende endnu mere imponerende. Laminatgulve i plankeformat ser ud til at blive den mest populære type laminatgulve i 2023.

Sildebensparket

Det er kun få år siden, at laminatgulve i sildebensformat kom på markedet, men siden er udvalget vokset hastigt og gulvtypen er blevet mere og mere populær. Den trends ser ud til at fortsætte også i 2023.

Fletparket

Laminatgulve i sildebensformat som lægges i det særlige sildebensmønster er noget helt særligt og meget dekorativ. Det samme gælder for et laminatgulv, med et udseende inspireret af et fletparketgulv, hvor træet også danner et smukt og dekorativt mønster.

Lyst trælook

I en tid hvor økonomien er presset er det for mange vigtigt at vælge et gulv, der er fremtidssikret og da et lyst trælook er tidløst og aldrig går af mode, forventes laminatgulve med et lys trælook også at blive yderst populære i 2023.