Fire typer af gulv til din stue

Leder du med lys og lygte efter det perfekte gulv til stuen? Det er ofte lettere sagt end gjort at udpege det helt rette gulv, for hvilken betydning har det for atmosfæren i rummet, hvordan passer det med den nuværende indretning og hvor nemt er det egentlig at gøre rent?

Søger du efter inspiration til den helt rette gulvtype, så læs med her, hvor du får fem forslag til dit næste stuegulv!

Det flotte stuegulv

Det er vigtigt at finde ud af, hvad du ville kategorisere som et flot gulv. Flottegulve er en subjektiv sag, og derfor ved du også bedst, hvad der i hvert fald ikke skal lægges af gulv i din dagligstue. Gå på opdagelse i flottegulve på flottegulve.dk. Her kan du danne dig et overblik over, hvilke typer af gulve og hvilke farver, du er draget af. Således får du allerede elimineret flere forskellige gulve! Her får du desuden fire gulvtyper, du bør overveje til din stue:

Vi starter med et gulv, der egner sig til en smallere skare af den danske befolkning – nemlig gulvtæppet. Gulvtæpper skaber en hyggelig atmosfære, det er utrolig blødt at gå på. Dette stuegulv står godt til en traditionel stil.

Foretrækker du derimod en overflade, med et glinsende og køligere udtryk, vil du elske at have fliser i din stue. De er praktiske og robuste, og komplimentere den minimalistiske og morderne indretningsstil.

Trægulvene

Trægulvet er en populær herre til stuen. Træfarven bidrager til en varm og naturlig stemning i rummet, og står godt til flere stilarter – altså både den traditionelle og den moderne stil vil kunne bære et trægulv. Dog er trægulve mere følsomme over for pletter og særligt slid end andre typer.

Sidst men ikke mindst er der laminatgulvet, som er den budgetvenlige og mere praktiske udgave af trægulvet. Du kan stadig opnå et naturligt trælignende udseende med denne!