Få den rette belysning i boligen

Når man skal indrette ens bolig, kan lamper ofte være noget, som man overser. Men dette er faktisk utrolig vigtigt. Og måske er det ikke den samme belysning som du skal have i hele rummet. Belysningen er alfa og omega i indretningen og kan være med til at ændre stemningen i hele lokalet. Det handler om hverken at have for lidt eller for meget belysning.

Er du på udkig efter en god kvalitetslampe? Så anskaf dig en Luxo lampe. Her er der nemlig tænkt over detaljerne, så du får det bedste lys.

Sådan anvender du lamper i indretningen
Varmt lys giver hygge, men kan også gøre dig træt. Derfor kan det være en fordel at have noget varmt lys i fx soveværelset eller børneværelset. Hvidt lys kan derimod gøre dig mere vågen – dette er en fordel på hjemmekontoret.

Tænk gerne at hvert rum skal have en lampe som er grundbelysningen. Fx en central bordlampe i spisestuen, som giver en god belysning. Derefter kan du supplere med andre lamper, som giver et mere hyggeligt skær og belysning. Vælg også gerne nogle forskellige lamper som fx en væglampe ved sofaen, en gulvlampe nær læsehjørnet og en lille bordlampe på skænken.

Lamper er et vigtigt element i indretningen, som kan være med til at skabe den helt rette stemning. Det har en stor betydning for hvordan du oplever rummet. Husk at oplyse alle hjørne og afkroge, da dette giver et åbent og indbydende rum.

Udover at være funktionelle skal lamperne naturligvis også passe ind i den allerede eksisterende indretning. Lamper kommer i mange forskellige størrelser, farver, former og materialer. Det kan være en fordel at indrette dine rum med lamper, som er fleksible. På denne måde kan du nemt flytte rundt på dem, hvis du vælger at omrokere nogle møbler med tiden.