Tips til et mere specielt køkken

Køkkenet er familiens samlingspunkt. Det er her man hygger sig om madlavningen og kan fortælle om dagens begivenheder. Synes du, at dit køkken trænger til en renovering for at få nyt liv, så det kan afspejle livet i køkkenet? Så får du her et par tips, som kan bringe mere liv til dit køkken.

Mal køkkenskabene
Ved at male køkkenskabene i en ny farve, kan du nemt give nyt liv til dit køkken. Vil du virkelig give dit køkken et nyt liv, kan du male køkkenskabene i farver som blå, grøn eller gul i stedet for de almindelige hvide og brune farver. Dette giver dig virkelig et helt specielt køkken, som du ikke finder mange andre steder.

Nu hvor du er i gang med at forny malingen på køkkenskabene, kan du også sætte nye greb i. Man kan virkelig finde nogle fede greb, som kan give et fedt udtryk til køkkenet.

Forny gulvet
Skal du alligevel have lagt nyt gulv i køkkenet, kan du med fordel vælge sildebensparket, da dette virkelig giver et unikt og specielt udtryk i dit køkken. Et gulv af sildebensparket er et kunstværk i sig selv, så det bringer virkelig noget spil og liv til køkkenet.

Sildebensparket fås både i ægte træ og laminat. Du kan derfor selv bestemme materialet til gulvet. Du kan derfor finde et sildebensparketgulv, som er nemt at vedligeholde og nemt at gøre rent. Køkkenet kan blive ret beskidt, så det er vigtigt at have et gulv, som også er nemt at rengøre.

Epoxy bordplade
Epoxy er begyndt at blive rigtig populært, fordi man kan skabe så mange forskellige udtryk med det. Samtidig kan man bruge en blanding af lige præcis de farver, man har i køkkenet. Du kan lave bordpladen i én farve, eller lave et med marmor udseende, eller et der falmer fra én farve til en anden. Det er helt op til dig, og hvilke farver du gerne vil bruge på køkkenbordet.

En bordplade af epoxy er hårdfør og nem at rengøre. Ligesom gulvet i køkkenet bliver meget beskidt, så bliver køkkenbordet selvfølgelig også. Det er derfor vigtigt, at bordpladen er nem at tørre af og ikke tager imod pletter og snavs.