Overvej nye køkkenfronter til hjemmet

Linoleum har du måske hørt om før i form af linoleumsgulve, der nemt rengøres med universelle rengøringsmidler, og som du kan give meget lang levetid ved at vekselvaske med vaskeplejemiddel. Linoleum er et levende materiale, hvorfor linoleumsgulve i modsætning til fx vinylgulve kan lappe små ridser af sig selv, efterhånden som gulvet ”æltes” under tramp. Linoleum er et sjovt materiale.

Værd at vide om linoleum

Selvfølgelig kan du også få køkkenlåger i linoleum, der er behagelige at røre ved og i modsætning til linoleumsgulve er noget sværere at misligholde. Det forholder sig sådan, at lader du vand hvile på linoleum uden en beskyttende forsegling (fx polishbehandling), så vil vandet presse linoleummets indhold af linolie ud af gulvet og op til overfladen, dette da vand har større massefylde end linolie.

Ved køkkenlåger støder du formentlig ikke på dette problem, siden den lodrette placering af fladen sørger for, at vand fra stænk ikke får lov at ligge længe. Tyngdekraften skulle gerne få det til at falde.

Find køkkenlåger i linoleum i flere farver

Nå, men linoleums kemiske egenskaber til side er det værd at overveje køkkenlåger linoleum, hvis du er til sinds at finde noget billigt, men flot. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at du kan finde linoleum i talrige forskellige farver, fx forskellige nuancer af grøn eller gråblå farver. Og hvilken farve du end forelsker dig i, kan du nyde godt af linoleums blødhed sammenlignet med andre materialer.

Hvad kan linoleum ellers?

Hvad ellers kan siges om linoleum? Det er antistatisk og giver efter nogles mening god akustik, så du har andre grunde til at vælge det end blot den lave pris sammenlignet med visse alternativer. Ønsker du nye køkkenlåger, så overvej køkkenlåger i linoleum. Klikker du på linket ovenfor, så kan du se flere konkrete eksempler på køkkenfronter i linoleum, som der måske kan tjene til inspiration.