Hvilke grøntsager er populære at have i drivhuset?

Der findes en lang række grøntsager, der egner sig godt til at blive dyrket i et drivhus. Omvendt er der også mange, der har bedre af, at de bliver dyrket udenfor. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at vælge de rette grøntsager.

Hvis du er i tvivl om, hvad du kan kaste dig over at dyrke i dit drivhus, er du dog landet på den helt rette side, da du herunder kan finde en række af de grøntsager, der er meget populære at have i sit drivhus. Dem vil du naturligvis kunne bruge som inspiration til dine valg.

1. Radiser

Der skal ikke være nogen tvivl om, at radiser ikke er noget for alle. Det er dog en grøntsag, som mange er glade for at bruge, når de laver mad, hvorfor der også er mange, der vælger at have radiser i sit drivhus.

2. Tomater

Tomater er noget, du vil kunne finde i stort set ethvert drivhus i Danmark. Det er helt klart et af de mest populære valg, når folk skal gøre op med sig selv, hvad de ønsker at dyrke i deres drivhus.

3. Agurker

De fleste kan også erklære sig enige i, at agurker er noget, man kan bruge til et væld af formål. Derfor er det også en grøntsag, som mange gerne vil have i sit drivhus. Hvis det også er tilfældet for dig, så er det en god idé, at du sørger for at købe økologiske agurkefrø.

4. Peberfrugter

Der er mange, der er vilde med peberfrugter. Derfor er der også en stor del af dem, der godt kan lide denne grøntsag, der vælger at have dem i sit drivhus. De er ikke helt så udbredte, som det er tilfældet for tomater og agurker, men de er alligevel meget populære.

5. Chilier

Her er der tale om en grøntsag, der deler vandene. Der er folk, der slet ikke kan foredrage at spise chili, mens andre elsker det. Hvis du er en af dem, der er vild med det, er det oplagt, at du har dine egne chilier i drivhuset – det er der mange, der vælger at have.

6. Salat

Salat er også noget, som mange vælger at dyrke i drivhuset. Det er dog ofte folk, der har et relativt stort drivhus, der beslutter dig for at gøre dette, da det godt kan optage en del plads at dyrke salat.