Hotelstemning på badeværelset

Savner du at kunne præsentere et lækkert hjem, der kan tilpasses dine overnattende gæster? Hvis du også elsker at være i værtsrollen, ved du, hvor bærende et element indretning er. Et gæsteværelse og et gæstetoilet er den luksus, enhver god vært ønsker at kunne yde, når gæster er taget langvejsfra for at se dig.

Hvis du har brug for idéer til, hvordan du bedst muligt får lavet et gæstebadeværelse, der giver dine gæster en følelse af at være på hotel, så læs med her, hvor du får flere fifs til det perfekte toilet.

Det må gerne dufte godt

Et toilet, et badekar eller en bruseniche eller -kabine og en håndvask. Så har du egentlig alle badeværelsets fornødenheder. Badeværelset kan nemt fremstå nøgent. Akustikken kan være dårlig, og rummet kan føles dunkelt. Derfor er det oplagt at pynte op på badeværelset. Duftpinde, forskellige sæber med duft og duftlys kan give rummet langt mere charme, og så pynter det flot.

Har du en vægt på badeværelset, kan du anskaffe dig en i en farve, der går igen på toilettet. Har du lyst til at give badeværelset et feminint udtryk, kan du udvælge lyse eller rødlige farver. Modsat ville et mere neutralt toilet ofte bære præg af grønne, orange eller gå og hvide farver.

Et gæstetoilet eller et fællestoilet

Skal gæstetoilettet også benyttes af din egen familie, skal det helst kunne rumme den private og gæsten. Derfor vil en knage til gæstehåndklæde være en fin indikator for, at der er plads til begge. Herforuden vil det være fint at blotte flere ting på toilettet, så din gæst ikke skal rode private skuffer eller skabe igennem, sæt de er løbet tør for toiletpapir.

Hav en kasse med toiletpapir, bind, ekstra tandbørster og tandpasta stående, så dine gæster gerne må tillade sig at have glemt nogle toiletsager. Sådan vil din gæst uden tvivl føle sig hjemme!