Gode råd til valg af fliser til dit badeværelse

Trænger dit badeværelse til en overhaling, og vil du derfor gerne udskifte fliserne til nogle nye? Det kan gøre en stor forskel for et badeværelse at skifte fliserne ud. Dette er især en fordel, hvis der er tale om meget gamle og slidte fliser. Men før du giver dig i kast med at købe fliser til badeværelset, er der nogle ting, som du bør tænke over.

Find de rette fliser til badeværelset

Der findes et væld af valgmuligheder, når du skal finde fliser til badeværelset. Der er fliser for enhver smag, så du kan også finde de perfekte for dig og din bolig. Du bør overveje følgende ved køb af fliser til badeværelset:

  • Kig på slidstyrken

Når du skal have fliser til badeværelset, skal du kigge på slidstyrken. Til badeværelset er det vigtigt, at fliserne er forsynet med slidstyrke 3. 

  • Størrelsen er også vigtig

Størrelsen er ligeledes noget, som du bør tænke over. Helt generelt siges det, at mindre fliser er gode til mindre rum, mens større fliser er gode til større rum. Selvfølgelig er dette ikke en regel, men det er værd at have in mente.

  • Hvilken farve kan du lide?

Derudover bør du finde ud af, hvilken farve fliserne skal have. Det bør være en farve, som du godt kan lide. Desuden bør farven passe godt ind til den nuværende indretning.

  • Hvilken flisetype ønsker du?

I og med at der findes så mange forskellige fliser, er det en god idé at finde ud af, hvilken flisetype du foretrækker. Det kan eksempelvis være, at du er glad for marmor. I så fald bør du tage et kig på marmorfliser.