3 ting der kan gøre en stor forskel på dit badeværelse

Hvis dit badeværelset trænger til en opdatering, så behøver du ikke at gå i gang med den helt store renovering. I stedet kan du give dig i kast med mindre ændringer, som gør en stor forskel. Men hvad skal du så finde på? Her finder du flere små ting, der kan gøre en stor forskel på dit badeværelse.

Hæng et spejl op på væggen

Har du endnu ikke et spejl på badeværelset, eller har dit gamle spejl set bedre dage? Så er det værd at overveje at investere i et nyt spejl. Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør have et spejl på badeværelset. Ikke nok med at det er praktisk, så hjælper det også med at få dit badeværelse til at se større ud. Du kan eventuelt købe et spejl med lys til badeværelset.

Placer planter forskellige steder

Er der plads til det, kan du ligeledes placere planter flere steder på badeværelset. Planter er skønne i alle rum, så det vil pifte badeværelset op med en eller flere grønne planter. Du kan for eksempel placere en plante på gulvet og en i vindueskarmen. Det er helt op til dig og dine ønsker.

Køb en ny lampe

Sidst men ikke mindst kan du købe en ny lampe til badeværelset. Belysningen er utrolig vigtig på badeværelset, så det er bare med at finde en lampe i en god kvalitet, der lyser rummet godt op. Det er en fordel i hvert fald at have en loftslampe på badeværelset.