Sådan sparer du på varmeregningen

Synes du, at det er begyndt at blive lidt mere presset, når du kigger på økonomien? Inflation, krig og krise har gjort, at priserne er steget lynhurtigt over de seneste måneder, og det er noget, rigtig mange danskere kan mærke til. Derfor er det da heller ikke sikkert, at du har tænkt, at det lige er nu, du skal til at investere i at renovere dit hjem – men har du overvejet, det måske kan spare dig penge i sidste ende?

Med isolering af hulmur har du mulighed for at få dit hjem gjort så tilpas tæt, at du kan skrue ned for varmen indendørs. Specielt ældre huse kan have godt af at få foretaget en efterisolering, hvor I får isoleret de områder, der ikke længere er tilstrækkelige. Det kan sagtens være, der har været godt isoleret fra starten – men tidens tand gør meget ved det.

Forskellige typer af isolering

De fleste kender formentlig til en almindelig hulmursisolering, men faktisk er der flere forskellige andre typer af isolering, der også kan være relevante for jer. Det kunne for eksempel dreje sig om en facadeisolering, der kan bruges i huse, hvor der ganske enkelt ikke er plads til den klassiske hulmursisolering. Det er en type, der dækker godt og kan isolere rigtig meget, så I vil kunne få varmen indendørs, uden radiatoren er skruet op på maks.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for at få isoleret facaderne, kan du med fordel prøve at få en professionel ud for at kigge på det. Her kan du få foretaget en vurdering, så du kan finde ud af, om det er nødvendigt for dig at få isoleret dit hjem. Det kan jo være, at det faktisk er helt i orden allerede, og så er der ingen grund til at kaste sig ud i ellers store projekter.