Her kan du læse nyheder fra din kommune

Uanset hvor i landet man bor, kan det for de fleste være rart at kunne holde sig opdateret på, hvad der foregår i lokalområdet. Det kan være at man har hørt om en række indbrud i ens by, og ønsker informationer om dette fra pålidelige kilder. Det kan også være, at man er erhvervsdrivende, og ønsker viden om det øvrige erhvervsliv i kommunen.

Ved hjælp af en lokal netavis, kan du læse om både store og små nyheder fra dit lokalområde.

En netavis til hver enkelt kommune

Der er lavet en netavis til hver enkelt kommune i landet, og du kan finde en af dem her. Der finder du nyheder fra dit lokalområde, og du kan på den måde holde dig opdateret på, hvad der foregår omkring dit hjem. Ved at gå ind på sektionen kaldet Danmark, finder du titlen De 98 lokale, hvor du kan se en liste over alle landets kommuner, og trykke dig ind på de forskellige netaviser.

Når man læser de landsdækkende nyheder, er det nemlig sjældent at man får et ordenligt indblik i, hvad der er af nyheder i ens egen by og kommune.

Artikler inden for mange forskellige emner

Inde på netavisen kan du læse artikler inden for forskellige emner. Du kan på den måde læse om de ting, der interesseret dig. Du finder for eksempel kultursektionen, hvor du blandt andet kan læse om begivenheder og arrangementer som afholdes i kommunen. Det kan være at der bliver afholdt et motionsløb eller et foredrag, som du gerne vil deltage i. Ved at læse om det i avisen, kan du finde ud af, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen.

Under erhvervssektionen finder du alle nyhederne fra det lokale erhvervsliv. Det kan for eksempel være, at en ny butik åbner i din by, eller at en anden er gået konkurs.