Planlæg din fremtid!

Står du midt i en skillevej i livet, skal finde et nyt sted at bo, og har du svært ved at overskue fremtiden? Føles den også uhåndgribelig og meget fjern fra din nutid? Det er helt forståeligt, at det kan virke uoverskueligt at tage skridtet og flytte. Fremtiden kan være forbundet med angst og bekymringer, men lige netop derfor vil det hjælpe dig at forholde dig til fremtiden.

Har du brug for et par råd til, hvordan du kan planlægge din fremtid, så bekymringerne kan forsvinde? Så læs med her!

Læg en plan

Behandl dit liv som et kup, der var udtænkt af selveste Egon Olsen! Så går der ikke længe, før du også vil udbryde: ”Jeg har en plan!”

Sæt dig ned og notér dine ønsker for fremtiden, hvad du rigtig godt kunne tænke dig, og hvad du skal opnå. Bagefter bør du lægge dine ønsker og behov ind på en tidslinje. Hvilke ting skal du prioritere lige nu, og hvad skal først tages hånd om senere i processen? Er dit ønske at finde en bolig snart, bør du skrive den op i starten af din tidslinje. Du kan bl.a. søge efter bolig lige her: https://juliliving.dk/kommende-boliger/. Måske ønsker du først at flytte til sommer. Så kan du skrive dig op til en bolig allerede nu på: https://juliliving.dk/kommende-boliger/, og dermed krydse det gøremål af listen. https://juliliving.dk/kommende-boliger/ er en hjemmeside, der kan hjælpe dig med at ændre din boligsituation, så du kan komme videre i teksten!

Stol på dig selv

Når du har lagt en plan og fundet en bolig, har du allerede rykket dig utroligt meget! Stort tillykke og flot klaret! Det er nemlig en stor sejr. Nu kan du begynde at kigge på andre gøremål på din tidslinje. Måske har du efterhånden fået løst de fleste nødvendigheder på listen, så du nu kan bevæger dig over til de lystbetonede gøremål!