JUAL ROOFLINE MURKONE LIGE EFTER DIT BEHOV

Med en murkrone inddækning som JUAL Roofline får du et system, hvor mulighederne med farver på murkronen er uendelige. Det øger motivationen for at tænke utraditionelt på bygningens udtryk, og samtidig tilpasse farvenuancer til alle bygninger uanset om facaden er beton, stål, tegl træ eller let facade.

Du har mulighed for at opnå et markant og anderledes udtryk på toppen af facaden, som vil udgøre en flot kontrast i f.eks. en grå betonfacade. Du kan også vælge et neutralt udtryk, så murkronen fremstår mere som en del af bygningen, og mere eller mindre falder i et med de materialer, der ellers er valgt til bygningens facade.

Farver og overflader for enhver smag

Overfladen på JUAL Roofline murkronesystem er enten blankt aluminium, pulverlakeret eller med eloxeret overflade. Alle fremstår flotte og elegante med hver sit udtryk, og udførelsen er i højeste kvalitet og sikrer dermed lang holdbarhed.

I de tilfælde hvor der anvendes præ natureloxeret aluminium, leveres samlinger på f.eks. hjørner

som popnittet og fuget til en tæt og holdbar løsning.

Bliver ofte kaldt for Zink inddækninger

Selvom inddækninger til murkroner ofte bliver kaldt for zink inddækninger eller zink murkroner, så laves JUAL Roofline ikke i zink.

Noget af det unikke ved Roofline murkronesystem er dens klik-funktion, som gør montagen til en hurtig og simpel opgave for håndværkeren. Da zink er et meget blødt materiale, vil det give en for stor fjedereffekt. Når vi snakker aluminium, er vi oppe i en materialetykkelse på 1,5 – 2,0 mm, og da vi kun har zink i 0,8 mm, vil det blive et for blødt materiale til klik-systemet ved murkronen.
Derfor benyttes aluminium, som har en stivere egenskab og derfor er ideelt til dette brug.

Så selvom der som udgangspunkt efterspørges en zinkmurkrone, så leveres der en murkrone i det stivere materiale aluminium. Når der skal laves et klik-system, så er det afgørende at materialet er stift, så det ikke mister sit design, når det monteres.