Find de bedste papkasser til flytning

papkasser-raja-package-boxes

Flyttekasser er som navnet siger, det rigtige når du skal flytte. Anskaffer du nogle gode flyttekasser kan de holde til mange flytninger. Forestil dig at de papkasser, du har anskaffet, ikke kan holde til vægten af for eksempel din mormors stel. Det ville være virkeligt trist at miste det fordi papkassen ikke er en rigtig flyttekasse. Sørg for at vælge den type papkasse, som passer til dit behov. Er det tunge sager du skal flytte eller kan du nøjes med poser til dit tøj og dine dyner. Med de rette papkasser til flytningen går dagen meget lettere.

 

Når du skal flytte, kan det være en rigtig god idé at investere i gode flyttekasser. Tænk på, at de skal indeholde dine elskede ejendele, og det vil derfor være en forfærdelig skam, hvis bunden lige pludselig røg ud af en flyttekasse, fyldt med eksempelvis porcelæn. Du bør nemlig altid købe en flyttekasse, der så vidt muligt, passer i størrelsen til de genstande, du har planer om at fylde i kassen. Det kan derfor være en fordel at investere i flyttekasser i flere forskellige størrelser, inden du går i gang med nedpakningen af huset eller lejligheden.

Tips og tricks til at vælge de rette flyttekasser

For at bruge dine flyttekasser optimalt og får mest muligt ud af papkassen, bør du blande tunge og lette ting i de enkelte papkasser. Lad være med at fylde en papkasse op udelukkende med bøger. Den bliver alt for tung og selv en stærk flyttemand vil ikke bryde sig om at slæbe på den flyttekasse. Når du blander lette og tunge genstande i din flyttekasser sikre du at du får det hele med dig og at du ikke får pakket en kasse så tungt at den ikke er til at flytte på. Du kan med fordel pakke de tunge genstande nederst og de lette genstande øverst, på dem måde så kan du undgå, at noget går i stykker undervejs, dette er også et godt tip til papkasser til forsendelse.

Sådan pakker du en flyttekasse

  1. Når du skal pakke en flyttekasse, er det vigtigt, at du gør det korrekt, så alt indholdet i kassen klarer sig igennem flytningen, der kan være fysisk hård for både dig og dine ejendele. For at sikre at indholdet i kassen ikke går i stykker, er det vigtigt, at genstandene ikke kan bevæge sig frit omkring i kassens dyb. Dette kan, ligesom ved papkasser til forsendelse, gøres ved at vikle skrøbelige ting som porcelæn og glas ind i bobleplast, samt anvende en god portion gamle aviser og bølgepap.
  2. Derudover er det utroligt vigtigt, at flyttekasserne ikke bliver overfyldte, så de bliver for tunge. Er kasserne for tunge, kan du risikere, at de går i stykker under flytningen, samt at du overbelaster din krop ved tunge, besværlige løft og skæve vrid.