Hunden i hjemmet – sådan gør du

Hvis du har en eller flere hunde i hjemmet, så er det nok ikke gået din næse forbi, at det godt kan være svært at holde en vis standard og stil samtidig. Ofte vil hundens behov være første prioritet, og det er bestemt for det bedste. Her får du lidt tips til hvordan du også kan sætte dig selv i prioritet samtidig, lige fra hvilket legetøj, der bør udvælges, til danskproduceret hundefoder.

Legetøj og -sager

Tit, er det ved legesagerne et ellers meget stilrent og klart udtryk, bliver en smule mere mudret. Det kan både være bogstaveligt, hvis hunden har haft legetøjet med udenfor, men det kan også være rent indtryksmæssigt. Der er sjældent noget særlig flot over hundelegetøj. Oftest er det noget farverigt stads med frynser, knopper eller anden pyntning, og det passer sjældent sammen med indretningen. Her kan du forsøge dig med at opdele legetøjet til indendørs og udendørs brug, samt opbevare det i passende kasser.

Danskproduceret hundefoder

Hundefoder er bestemt også en af de ting der kan give grå hår, for hvad skal man lige vælge? Det er naturligvis forskellige fra hund til hund, men med danskproduceret hundefoder går man sjældent galt i byen. Det handler om at finde noget der virker, og så blive ved det. Hvis så posen ikke lige er smart at opbevare, kan man finde kasser eller spande det kan være i, så det også er nemmere at håndtere.

Seng

Hundeseng skal der til, for ellers har hunden ikke et sted at være. Et godt råd kan være at tage hunden selv med ud og vælge. Det lyder måske fjollet, men hvis det kan lade sig gøre, er det at foretrække – for hunde kan godt ske at finde en favorit. Så må du bare håbe at den matcher ind i indretningen, hvis ellers du går op i det!