Her finder du professionelle vaskeriløsninger

Hvis man driver et professionelt vaskeri, er det vigtigt at have nogle gode maskiner, så de fungerer som de skal, uden dyre udgifter til reparationer og udskiftninger af dem. Dette gælder alt fra vaskemaskinerne til et godt betalingssystem. Med de rigtige produkter sikrer man også en højere kundetilfredshed, da de virker som de skal.

Læs her om, hvordan du finder nogle gode professionelle vaskeriløsninger.

Gode vaskeresultater og effektiv tørring med Nortec

Leder du efter nogle gode maskiner til vaskeriet, kan du for eksempel købe produkterne fra nortec. Her finder du blandt andet vaskemaskiner med forskellige kapaciteter, alt efter hvor meget der skal kunne vaskes ad gangen. Du finder også effektive tørretumblere, så tøjet hurtigere bliver tørt. Tørretumblerne fås ligesom vaskemaskinerne med forskellige kapaciteter. Har man brug for en mere skånsom tørring, kan man vælge et tørreskab.

Driver man et vaskeri skal man desuden have et betalingssystem, som fungerer som det skal. Derfor kan du også finde et betalingssystem fra Nortec som er nemt og intuitivt at benytte for kunden. Her er blandt andet et system med en touchskærm, en app eller en møntautomat, alt efter hvad du ønsker.

Tilbehør og god service

Ud over maskinerne, kan man have brug for andre ting til vaskeriet. Derfor kan du blandt andet købe en vaskekurv, som findes i forskellige størrelser. Du kan også købe strygeruller i forskellige størrelser, som stryger tøjet for en.

Har du brug for rådgivning eller har du spørgsmål til produkterne fra Nortec, kan du altid finde hjælpen online. Måske er du i tvivl om, hvilket produkt du skal købe, eller hvor meget kapacitet din vaskemaskine eller tørretumbler bør have. Så kan det være rart at kunne få den rette rådgivning, inden man investerer i et produkt. Opstår der problemer eller spørgsmål efter købet, kan du selvfølgelig også få hjælp til dette.