Fritstående køleskab – indret køkkenet med frihed

Med et fritstående køleskab kan du indrette dit køkken, præcis som du vil

Nogle køkkener er utroligt uinspirerende. Man har mange gange været hjemme hos nogen, hvis køkken føles upraktisk, kendeligt og som resultat deraf ikke just indbyder til at hygge med madlavning.

Skal du til at indrette dit nye køkken, er du garanteret i fuld gang med at finde den rigtige planløsning og vælge mellem forskellige materialer og farver. Når du først har valgt farverne på køkkenmøblerne, skal du også vælge de hårde hvidevarer – herunder et køleskab.

Der findes mange forskellige køleskabe på markedet, og hvilket du skal vælge afhænger helt og aldeles af din smag og dit køkken. Har du endnu ikke overvejet et fritstående køleskab, bør du dog klart gøre det.

Hvorfor det er værd at overveje, kan du blive klogere på ved at læse med herunder.

Du bestemmer selv, hvor køleskabet skal stå

Når køleskabet er fritstående, kan du helt selv bestemme, hvor det skal stå. Dermed er det slut med upraktiske løsninger og grimme hvidevarer. Et fritstående køleskab er nemlig lavet efter, at det også skal se pænt ud fra siden, hvilket de fleste traditionelle køleskabe langt fra gør.

Masser af plads i et fritstående køleskab

En anden fordel ved et fritstående køleskab er, at der er mere plads i det, end der er i almindelige køleskabe. De fleste fritstående køleskabe har også en indbygget fryser. Dermed får du masser af plads til at opbevare dine madvarer lige dér, hvor du bruger dem.

Et fritstående køleskab der passer til de danske hjem

Et fritstående køleskab – også kaldet et amerikanerkøleskab – er for det meste meget større end almindelige køleskabe. Derfor kan det nogle gange være svært at finde plads til et amerikanerkøleskab i et dansk køkken, hvor pladsen som oftest er lidt mere trang.

Med et fritstående køleskab fra ILVE undgår du dog det problem. Køleskabet er selvfølgelig større end et normalt dansk køleskab, men det er mindre end de traditionelle amerikanerkøleskabe i både længden og bredden. Derfor er ILVES fritstående køleskabe lettere at få plads til i dit køkken.