Find et afgrænsningskabel til din robotplæneklipper

En robotplæneklipper er en genial løsning til dig, som enten har en stor og tidskrævende have, eller til dig som blot vil slippe for at slå græsplænen. Græsplænen bliver nemlig slået, mens du kan lave andre og vigtigere ting i hverdagen.

Men for at robotplæneklipperen virker som den skal, og ikke kører helt ind til naboen, har man brug for et afgrænsningskabel, så den bliver på din græsplæne. Her kan du derfor læse om, hvor du finder et afgrænsningskabel til din robotplæneklipper:

Vælg hvor plæneklipperen skal køre

En robotplæneklipper er designet til bare at køre derudaf, og den skal derfor vide, hvor den skal køre henne, og hvor den ikke skal. Du kan finde et Afgrænsningskabel til robotplæneklipper her.

Kablet virker ved, at den alarmere plæneklipperen når den kommer for tæt på det. På den måde kan du ligge kablet ud, og kontrollere hvor græsset bliver klippet. Du sørger på den måde for, at din robotplæneklipper ikke kører ud af haven.

Når du skal finde kablet, er det vigtigt at du finder et, som passer til netop din robotplæneklippers system. Du kan se udvalget af kabler online, og finde det som passer til dit. Dog passer de fleste kabler til de fleste plæneklippere.

Hvordan virker kablet?

Når du skal montere afgrænsningskablet, skal du blot ligge det ud, så det indhegner din have. Derfor er det ret simpelt at montere kablet. Når du køber dit afgrænsningskabel skal du ud over kablet blot bruge pløkker til at sætte det fast og nogle samlemuffer, som begge dele også kan købes online, sammen med kablet.

Alt efter hvor stort et område der skal indhegnes, findes kablerne i forskellige længder. De findes i alt fra 50 til 500 meter, så du kan finde et, som passer til din græsplænes størrelse. Du kan få kabler i god kvalitet, så de kan holde til alt slags vejr.