Erhvervsudlærte, der er vigtige at kende til

Hvad end du står og planlægger et nybyggeri, eller du har boet i den samme lejlighed i storbyen i 20 år, så er der nogle erhvervsudlærte, som man bare skal kende til. Herunder får du en oplistning af tre af dem, og hvilke situationer de kan hjælpe dig med. Der er helt sikkert flere end blot tre typer, der er vigtige at kende til, men de her er bestemt en start!

Murer

Den første profession på listen over erhvervsudlærte, som du bare skal kende til, er murere. Ofte vil ens første respons være, at en murer da ikke laver andet end røde murstenshuse, men det er bestemt forkert, og en stor grund til at det er vigtigt at kende mere til dem! T.P Murer er din murer i København, og som så mange andre murer, kan de både indsætte et nyt badeværelse, renovere det eksisterende, eller endda renovere facader.

Elektriker

Det næste på listen er en elektriker. De fleste forstår godt konceptet i den profession. Det handler om at håndtere og trække ledninger og dermed også elektricitet, men hvilke specifikke opgaver kan de varetage? Din elektriker kan blandt andet hjælpe dig med at optimere dit forbrug af energi, renovere eller modernisere elektricitet i hjemmet, installere solceller, hjælpe med varmepumpen – og meget, meget mere!

Tømrer

Sidst, men ikke mindst, står på listen over erhvervsudlærte: Tømrer. Igen er de fleste ganske bekendte med hvad en tømrer generelt beskæftiger sig med, i forhold til opførsel af huse i træ, men som med elektrikerne kan de meget mere end blot det! Tømrere kan hjælpe til med at få skiftet vinduer, og sætte op, eller tage næsten alle køkkener, bryggerser og lignende ned. Der findes desuden også en del tømrere, der foruden deres tømreruddannelse, også er uddannede snedkere, og kan hjælpe med mere detaljeorienterede projekter.