Derfor skal du have en Filibabba sengehimmel på børneværelset

Børneværelset er en central del i dit barns opvækst. Her skal dit barn nemlig både lege, lære og sove. Derfor er det vigtigt at skabe et rum, hvor der er plads til den store udvikling dit barn gennemgår på værelset omringet af bamser, dukker og andet legetøj. Men når dagen er omme og det er tid til at falde til ro, ved vi godt hvor meget mange forældre kæmper med at få sin guldklump til at falde i søvn.

Det er vigtigt at skabe trygge og rolige omgivelser for dit barn ved sengetid. På den måde bliver det nemmere for dit barn at falde til ro, men det kan virke svært at skabe rolige og trygge omgivelser og en putning uden stress i en travl hverdag. Men med en Filibabba sengehimmel skaber du en “hule”-lignende følelse, der automatisk giver tryghed og en følelse af hygge hos den lille og på den måde kan du hjælpe dit barn på vej til at falde hurtigt til ro.

 

Fordele ved en Filibabba sengehimmel

Der er mange fordele ved en sengehimmel fra Filibabba. Først og fremmest så er de enormt fine og i lækker kvalitet og så er de helt perfekte til at skabe en enormt hyggelig stemning til både leg og når det er sengetid. Der er virkelig mange muligheder for hvad du kan bruge en Filibabba sengehimmel til på dit barns værelse, men én ting er helt sikker – det er et sikkert hit hos dit barn!

 

  • Til den trygge søvn – Det kan være enormt svært at skabe rolige rammer for dit barn at falde til ro i efter en lang dag, men med en sengehimmel fra Filibabba kan du skabe et rum i sengen, hvor der kun er fokus på at slappe af og lade batterierne op gennem en god, lang og tryg nattesøvn. Ud over de positive fordele ved at skabe dette rum til afslapning, så kan du finde sengehimlen i alverdens rolige og afdæmpede farver så du kan finde den sengehimmel der passer lige netop til dit barn.

 

  • Hyggekrog til leg og læring – En sengehimmel er det perfekte værktøj til, at skabe denne “hule”-følelse, som er helt oplagt til en lille hyggekrog hvor leg og læring er i fokus. I en lille hule kan dit barn nemlig få lov til at fordybe sig i leg med dukker eller lignende, men det er også det perfekte sted til selv at sidde og kigge i alle de gode børnebøger – eller hvem ved måske den lille guldklump kan lokke dig til at læse højt i den fine hule?

 

  • Økologisk bomuld – Alle sengehimlene fra Filibabba er fremstillet i økologisk bomuld. Filibabba har fra sin start været et brand der går enormt meget op i de materialer de bruger, for det er vigtigt for Filibabba, at vide at de produkter de sælger til børnefamilier i hele verden modtager produkter der er fremstillet på en ordentlig og ikke mindst bæredygtig og økologisk måde. Og sengehimlene er ingen undtagelse, det lækre stof er af økologisk bomuld, på den måde ved du at materialet er af højeste kvalitet og godt for både dit barn og hele verden.

 

Til den rolige og trygge nattesøvn

At skabe trygge og rolige rammer for den bedst mulige søvn for dit barn kan være svært, men med de fine sengehimler fra Filibabba bliver dit barn en del af et magisk rum, hvor drømmene kan få frit spil i en lang og tryg nattesøvn. De multifunktionelle og elegante sengehimle er enormt brugervenlige, da de nemt bare hænges op i en krog i loftet og da den er lavet af økologisk bomuld kan du med god samvittighed forære dit barn en Filibabba sengehimmel, der uden tvivl vil skabe glæde hos både dit barn og dig selv. Find den perfekte sengehimmel fra Filibabba hos LittleHappy og se dit barn skabe sit eget magiske univers under sengehimlen.