Badminton til haven – den perfekte idé til sommerhuset!

badminton til haven

Hvem elsker ikke en sjov aktivitet i haven? Særligt i sommerhalvåret, bruger danskerne rigtig mange timer udendørs i deres haver. Der findes mange sjove havespil heriblandt også badminton. Det er ikke alle der har tænkt over, at man kan spille badminton hjemme i haven, derfor får du her 4 grunde til, hvorfor badminton er det perfekte have spil.

Det kræver ikke ret meget udstyr

Når man skal spille havespil, så er der nogen spil der kræver ret meget udstyr og forberedelse. Man kan derfor ikke bare spille lige når man får lyst. Sådan er det ikke med badminton i haven. Med badminton som havespil, griber du bare en ketcher og en fjerbold og så er i klar til at spille. Badminton til haven fylder heller ikke ret meget, hvis i vil tage med frem og tilbage til sommerhuset.

Alle kan være med

Badminton er også en sportsgren hvor alle kan være med. bevares man spiller kun to af gangen, men både store og små kan være med til spillet. Det er derfor ikke et spil der udelukkende duer til de voksne eller udelukkende duer til børnene. Det er derfor et rigtig godt familiespil, hvor i kan dyste imod hinanden alle sammen. Selv de helt små skolebørn kan være med til badminton og synes at det er sjovt, det er derfor en god aktivitet til selv familier med små børn.

Kræver ikke så meget plads

Badminton til haven kræver heller ikke så meget plads. I skal blot kunne stå to personer med nogle meter i mellem jer og skyde til hinanden. Kan i sætte et net op er det selvfølgelig en stor fordel, men er pladsen ikke til at sætte et net op, vel en streg på græsset også kunne gøre det. I kan derfor spille badminton i haven, næsten ligegyldigt hvor stor eller lille den er.

Badminton kan spilles i haven næsten hele året

Badminton i haven er ikke kun sjovt om sommeren. Det er faktisk sjovt at spille badminton i haven næsten hele året rundt. måske ikke lige i sne og slud eller i voldsomt regnvejr. Men badminton er også sjovt at spille på en flot efterårsdag. I kan derfor få rigtig meget ud af, at købe et sæt badminton til haven, fordi i kan spille spillet store dele af året. Derfor ligger der rigtig mange timers sjov i sådan et sæt badminton til haven.