Hvorfor få hjælp fra en køkkenvirksomhed til indre renovering?

Er det endelig på tide at opgradere hjemmets indre en tand? Så kan du allerede nu række ud efter hjælp til at planlægge dit nye køkken, badeværelse, bryggers eller garderobe. Hjælp til at bestille materialerne hjem og koordinere håndværkerne, der står til rådighed ved efterfølgende behov for udbedringer. Evt. hjælp til finansiering af byggearbejdet, du vil lave.

Hjælpen kan du finde hos AUBO – køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser tilbyder de. Virksomheden er vestjysk, er en af branchens sidste privatejede virksomheder og leverer BREEAM-certificerede materialer, der følger krav til bæredygtighed og godt indeklima.

Få gratis opmåling og tegning, før du smider penge på bordet

Før du overhovedet smider penge på bordet, kan du ved visse forhandlere få gratis opmåling og lave farve- eller 3D-tegninger over dit nye køkken, bad osv. Forhandlerne sidder oftest inde med materialer til hver en prisklasse, så selv hvis du ikke kan få de flotte granitplader ude i dit køkken, du måske havde drømt om, kan du finde laminatbordplader, der også har lang levetid.

Få monteringsvejledning til dit nye rum – fx fra AUBO

Hvad angår levering af materialerne og efterfølgende montering, stiller forhandlere som fx AUBO en monteringsvejledning til rådighed, når du handler hos dem. Med den kan enten du eller håndværkerne nemt forstå, hvordan de enkelte materialer skal behandles og sættes op, så du i sidste ende står med det køkken, bad, bryggers eller garderobe, som du har betalt for.

Køkkenvirksomheder kan hjælpe med tilbehøret

Som en anden positiv egenskab ved dedikerede køkkenvirksomheder og rådgivningen, du kan få herfra, er, at en virksomhed sidder inde med viden om alt det tilbehør, du kan få til dit nye rum, men som du måske ikke tænker over eksisterer. Til køkkenet kunne det være ting som sokkelskuffer, krydderiindsatser, kolonialskuffer og udtræksstrygebræt – for at nævne nogle.