Giv familien en oplevelse med hjemmebiograf

Savner du at gå i biografen? De fleste elsker at tage af sted for at se den nyeste film, der er på plakaten i biografen, og der er da også et eller andet særligt ved stemningen der er, når man ser en helt ny film. Men man kan også sagtens gøre en hjemmebiograf til en skøn oplevelse. Med en skærm, der trækkes ned og danner grundlag for filmen, kan I se den uden at være forstyrret af kanter eller mærker på væggen, der kan ses, når man bruger projektoren. Her er der en helt jævn, hvid overflade, der i høj grad mindre om den, der er i biografen.

Ud over biograflærreder er der også et bredt udvalg af tavler. Hvis du godt kan lide at have ugen planlagt i mindste detalje, så er et whiteboard virkelig en gave, du kommer til at benytte dig meget af. Du kan skrive hele familiens skema ned på tavlen og viske den ren, efterhånden som I sammen kommer gennem ugen.

Forskellige typer af tavler

Der findes et utal af opslagstavler, og mens nogle primært har til formål at dæmpe akustikken i et rum, så der ikke er ekko, når man står to mennesker og taler sammen, så er der andre, der bare har en mere almindelig funktion som en opslagstavle, hvor man kan hænge noter eller kalendere op.

En tavle behøver ikke være i metal med en hvid plastikoverflade. Det kan uden problemer være en glastavle, der er stilet og passer ind i de fleste hjem, hvor man måske ikke ønsker at have en tavle hængende, der kommer til at springe i øjnene i forhold til resten af indretningen i hjemmet.

Der findes et utal af tavler, og du kan altid kigge dig omkring og danne dig et overblik, så du kan få en idé om, hvad du ønsker dig.