Trægulve til enhver stil

I tidernes løb har det virkelig skiftet, hvordan folk har beklædt deres gulve. Du husker måske flotte og farverige fliser fra din barndom, eller det klistrede linoleum i klasselokalerne på den lokale folkeskole? Ingen tvivl om, at der findes mange typer af gulvbelægning, men et flot, velplejet trægulv, det går du næsten aldrig galt i byen med. Det kan være, at det er på tide, at du selv kaster dig ud i at lægge et flot trægulv? Hvis du er nysgerrig, så kan du jo starte med at se udvalget her.

Hvilket udtryk vil du have?

For et trægulv er jo ikke bare et trægulv. Du skal for det første tage stilling til, hvilken type af træ du gerne vil have. Skal du have klassiske, mørke planker, som giver dit hjem et stilfuldt udtryk? Det kan også være, at du er mere til en flot eg, som følger den skandinaviske og lyse stil? Og hvilket flot mønster skal de lægges i? Et mønstret sildeben? Eller helt parallelt og lige? Der er mange ting at tage stilling til, men heldigvis er der også garanti for gode råd og vejledning.

Husk, at der er mange muligheder

Det kan også være, at du er en af dem, som synes at et trægulv er enormt flot, men ikke lige kan overskue at skulle pleje og passe det hele tiden. Måske har du fem små krudtugler, som snavser og ridser dit gulv i forvejen, og så er et trægulv ikke ligefrem oplagt. Men det er der råd for, du kan nemlig få linoleumsgulve, som ligner et trægulv på en prik – ja, det vil nok kun være dig, som reelt kan se forskel. Mulighederne er altså mange for, at du kan få den gulvbelægning som passer ind netop hjemme hos dig. Så smut ind og tjek udvalget ud og få dit drømmegulv.