Sådan pifter du din stue op- med få, holdbare løsninger

Der kan hurtigt gå hverdag og chipsrester i sofaen. Den der ørering, som forsvandt for et halvt års tid sin, er sikkert blevet spist af støvmider under sofapuderne, og det er lettere at acceptere end at lede. Men nogle gange, når du kommer hjem efter en lang dag og ser sofaen stå der, som den plejer, får du pludselig lyst til at ruske op i det hele. Stuen skal være et rum, der indbyder til afslapning og hygge, men det skal ikke være et energislugende rum. Så hvordan kan man mon skabe en indretning, der lægger op til lidt af hvert?

Invester i de holdbare elementer

Der findes en uskrevet opskrift på stuen. Den kræver en sofa, et sofabord og et tv. Disse elementer har deres faste pladser i rummet og i hverdagen, og de kan ikke sådan udskiftes. Det er der heller ikke nogen grund til. Men der er andre elementer, som også hører til i rummet, der kan være værd at udskifte og investere i. Sådan noget som en smuk loftslampe kan gøre underværker for stuens indtryk. En arne jacobsen lampe er et godt eksempel på smukt, funktionelt design. Intet er mere tidløst og holdbart end en lampeskærm fra en dansk designer.

Indbyd til det, du holder af

En stue er på mange måder ens helle, og derfor skal det også indeholde lige præcis de ting, som får en til at falde helt ned og fordybe sig i det, man holder af og interesserer sig for. Herunder findes der hverken rigtigt eller forkert. Hvad enten du elsker at læse, male, spille guitar eller hækle, så er det bare med at få din hobby implementeret i din stue. Ved du ikke helt, hvad du synes om? Så er det ikke for sent at finde ud af det. Læg op til leg, og så er du godt på vej.