Sådan kommer du i gang med at indrette din stue

Hvis du er flyttet til et nyt hjem eller af anden grund skal indrette din stue helt på ny, kan det godt være svært at finde ud af, hvor og hvordan du lige skal starte. Det er en udfordring at stå med et helt tomt rum og skal skabe en stue, som er både hyggelig og indbydende.

Udvælg nogle farver du vil indrette med

Ligegyldigt hvilket rum du indretter, giver det en god fornemmelse, hvis du sørger for at skabe en sammenhæng og en rød tråd. Når der er en eller anden form for rød tråd, virker et rum langt mere gennemført.

Du kan sørge for, at der kommer en sammenhæng i din stue ved at udvælge nogle bestemte farver, som du vil indrette med. Når du lader de samme farver gå igen flere steder i din indretning, skaber det automatisk en fornemmelse af sammenhæng. Du kan udvælge én, to eller måske tre farver, som du godt kan lide.

Find de helt rette møbler

Det er selvfølgelig vigtigt, at du finder de helt rette møbler til din stue. Når du står med en helt tom stue og skal købe møbler, er det nemmeste at tage ud og kigge på en masse forskelligt, så du bliver inspireret. Det er nemlig ikke sikkert, at du ved, hvilke møbler du gerne vil have, men når du ser en masse forskelligt, bliver du hurtigt klogere på, hvad du godt kan lide. Find dine retter møbler her.

Gør din stue til din helt egen

Du kan sagtens fylde din stue med en masse møbler og ting, men den bliver ikke til din helt egen, før du får nogle personlige elementer ind i den. Du kan f.eks. pynte op med nogle betydningsfulde nips, gamle arvestykker eller forskellige ting, som du synes er fede.