Sådan finder du det perfekte i eg

Et spisebord i røget eg er et smukt og unikt valg til dit køkken. Røget eg har en mørkere og varmere nuance end almindelig eg, som giver et elegant og hyggeligt udtryk. Find spisebord i røget eg ved at følge denne guide med tips til at vælge det rigtige bord og ikke mindst dét, der hører til.

Vælg den rigtige størrelse og form

Det første du skal overveje, er pladsen. Her kan du spørge dig selv, hvor meget plads du har i dit køkken, og hvor mange personer der skal være plads til ved bordet. Hvis du har et lille køkken eller en spisekrog, kan du vælge et rundt eller ovalt spisebord, som giver en hyggelig stemning og optager mindre plads end et firkantet bord. Hvis du har et stort køkken eller en åben stue-køkken-løsning, kan du vælge et rektangulært eller kvadratisk spisebord i røget eg, som giver mere plads til gæster og servering.

Du skal også tænke på, om du vil have et fast eller udtrækkeligt spisebord i røget eg. Et fast bord har den fordel, at det er mere stabilt og nemmere at vedligeholde. Et udtrækkeligt bord har den fordel, at det kan gøres større efter behov og give plads til flere personer.

Giv dit køkken mere personlighed

Noget andet du skal overveje, er stolene, der hører til spisebordet. Disse er det vigtigste element, du skal have til at matche spisebordet. Du kan enten vælge stole af samme materiale som bordet for at skabe harmoni, eller stole af andre materialer, der skaber kontrast.

Du kan også lege med forskellige former og farver på stolene, da dette ville ved med til at give dit køkken mere personlighed. Det vigtigste er dog, at stolene er komfortable, så dig og dine tætteste kan nyde mange hyggelige måltider ved jeres nye bord i røget eg.