Sådan giver du den bedste vært- eller værtindegave

Når man bliver inviteret på besøg eller til et givent arrangement, er det for mange mennesker en selvfølge, at man medbringer en gave til værten. Men det er ikke altid lige nemt at finde ud, hvad man skal købe. I den nedenstående guide finder du hjælp til netop at finde den perfekte vært- eller værtindegave.

Blomster – en klassiker

Det første, som de fleste nok tænker på, når det kommer til værtindegaver, er blomsterbuketten. Det er gave, som langt de fleste tager i mod med glæde i øjnene og taknemmelighed. Ved at gå med blomsterne er det jo også muligt, at få lavet en buket eller en dekoration, der passer lige netop til din vært og vedkommendes stil samt præferencer.

Interiør – den kreative

Kender man sin vært mere end blot perifært, så er forskellige former for interiør også en yderst oplagt værtsgave. Denne kan både være personlig, men har selvsagt også en længere levetid end blomsterne. Når det kommer til interiør, kan det både være et lyshus fra Kähler, porcelæn fra Bjørn Wiinblad eller måske en lysestage fra KUBUS.

Gavekurve – den lækre

En anden værtinde- eller værtsgave, som altid falder i god jord, er en lækker gavekurv eller -sæt. Disse kunne blandt andet indeholde kaffe, te, chokolade, lakrids eller måske en god flaske vin til en god aften. Også her er gode muligheder, for at personliggøre gaven, så den falder i netop din værts smag. Men når det kommer til gavekurve, kan det dog godt være en fordel at gå efter de lidt dyrere, da disse ofte indeholder færre produkter, men af højere kvalitet. Sommetider kan en lidt billigere gavekurv nemlig godt ende med bare at stå i skabet indtil udløbsdatoen. Så prioriter kvalitet over kvantitet – det vil modtageren af gaven takke dig for.