Sådan får du mest ud af din lille reol

I store hjem såvel som små kan der være brug for en lille reol. Den er nemlig praktisk og giver mulighed for opbevaringsplads, men hvordan udnytter man bedst sin reol? Herunder kan du få tips til at anvende din reol, så du får mest muligt ud af den. Inden du begynder at kunne udnytte din lille reol, så er det dog vigtigt, at du finder den helt rigtige til dit hjem.

Find den helt rigtige reol

En lille reol er smart, da den ikke kræver meget plads, men det er stadig væsentligt at vælge én, som passer ind i indretningsstilen i dit hjem. Reolen vil hurtigt se malplaceret ud, hvis ikke du har din stil i baghovedet. Dernæst kan du tænke over, hvor mange hylder din reol skal have, og hvorvidt de skal være opdelt. Disse overvejelser leder dig formentlig i en retning af, hvordan den helt rigtige reol ser ud. Der findes dog mange fine små reoler, så hvis du fortsat mangler lidt inspiration, så læs mere her.

Giv dine nipsting og minder en plads

I langt de fleste hjem kan man finde nipsting, som i højere eller mindre grad har betydning for dem, som bor der. Det kan være små mindegenstande fra diverse rejser, det kan være duft-lys eller blot figurer, som er i hjemmet for at pynte. Uanset hvilke nipsting der er tale om, så er det oplagt at udnytte din lille reol til at fremhæve dem. Ved at stille dem i reolen har de en plads, hvor alle kan se dem.

Køb små kurve eller æsker

En reol er enormt praktisk, da der som regel er god åben plads på hylderne, men hvis du vil have mest ud af din reol, så er det også rart, at der er plads i den til også at gemme nogle ting lidt væk. Det kan enten være fordi det roder, eller fordi det ikke rager nysgerrige næser. Særligt hvis du bor i et lille hjem, så handler det om at finde opbevaring, hvor det er muligt.

Brug den lille reol som en rumdeler

Selvom reolen ikke er høj, så kan du stadig bruge den som rumdeler. Det kan eksempelvis være på børneværelset, hvor der på den ene side er plads til leg, og den anden side har sengen stående. Den kan naturligvis også bruges som rumdeler på eksempelvis kontoret, i soveværelset eller hvor du ellers foretrækker.