Indret et hyggeligt hjørne i stuen

Nyder du, når du om aftenen endelig har tid til at smide dig på sofaen, tænde fjernsynet og bare slappe af til du er klar til at skulle i seng? Rigtig mange er trætte efter en lang dag på arbejde efterfulgt af diverse forskellige gøremål. Det kan være, du har mødtes med venner eller har børn, der skal køres til forskellige fritidsaktiviteter. Uanset hvad, så er det rart at have et godt sted at slappe af, når man endelig har tiden til det.

Noget af det, der er skønt ved at have et hjørne med sofaer og fjernsyn er muligheden for, at du også lige kan have en snack med ind. Det fungerer rigtig godt, hvis du har et godt sofabord, som du kan bruge til at stille et glas eller en tallerken på. Hvis du har et bord med en hylde under, kan du desuden have ugeblade eller kryds og tværs til at ligge, så du altid har dem lige ved hånden.

Hvilken slags bord skal det være?

Et sofabord kan være mange forskellige ting. Nogle har to helt små indskudsborde, der egentlig mest fungerer som pynt eller til lige at sætte en kop på. Det passer især godt ind, hvis din stue er relativt lille, og det derfor vil virke malplaceret at have et stort bord stående. Det kan også komme til at virke rodet og som om, der ikke er plads til at gå omkring, hvis det bliver for stort.

Hvis du til gengæld har pladsen til et større bord, vil du garanteret opdage, at I en gang imellem tager maden med hen, hvis der er noget, I gerne vil se i fjernsynet samtidig. Selvom et sofabord oftest er lidt lavt, kan man sagtens hygge sig med lidt mad alligevel, så længe det ikke er hver aften.