Hygge er vigtigt i indretningen af stuen

Stuen er det sted i dit hjem, hvor der virkelig skal emme af hygge. Stuen bliver brugt til at hygge ved fjernsynet, eller hygge med venner og familie. Det er derfor vigtigt at rummet ikke virker for klinisk, fordi det giver en helt forkert stemning. Rummet skal gerne virke indbydende og hyggelig. Har du overvejet hvor meget nipsting har at sige, når du skal skabe en hyggelig og indbydende stemning i din stue? Ligesom planter, giver nips- og pynteting mere liv til din indretning. Kommer du ind i en stue, hvor der kun er funktionelle møbler, virker rummet kedeligt – og det ligner ikke, at der er nogen der bor der. Har du kun møbler i neutrale farver, kan du også med nips- og pynteting tilføje lidt farve til din stue.

Hos Svare Studio kan du finde en masse ting, som bringer noget hygge ind i din stue – kigger du deres hjemmeside igennem, kan du nemt se, at det emmer af hygge og lækkert design. Når du først har valgt, hvilken farve – eller hvilke farver – du vil have i din stue, så er det nemt at finde nogle flotte nipsting, som du kan stille i din stue.

Puder er en rigtig god måde at bringe både hygge og farver ind i din stue. Du kan med fordel bruge pudebetræk i forskellige farver og forskellige mønstre i din sofa. Dette giver en masse liv til en sofa, som for det meste er ensfarvet og som mange gange er neutral i farven. Puder kan derfor bringe noget liv ind i din stue, samtidig med at de også bringe noget hygge og komfort, når du skal ligge på sofaen og se film.

Lysestager og duftlys bringer også en masse hygge til din stue. Når du om aftenen sidder og ser fjernsyn i stuen i mørket, giver tændte stearinlys en rigtig hyggelig stemning. Lysestager fås i mange forskellige forme og farver, så du kan med fordel mikse både farver og forme, så de bringer nogle ekstra farver og noget mere liv til din stue.

Vaser og plakater kan også bringe nogle flotte farver ind i din stue – også selvom du ikke så tit har blomster i vaserne. Disse fås også i mange forskellige farver og forme, så du kan også med fordel købe forskellige, så du får mere spil i din indretning. Plakaterne giver en masse liv til kedelige og bare vægge.