Hvorfor vælge sildebensparketgulve?

Med et trægulv får du et naturligt og stilrent udtryk i dit hjem. Du bringer naturen ind i dit hjem med et trægulv. Mange danskere vælger plankegulve, men har du overvejet et gulv med sildebensparket?

Sildebensparket er en sand klassiker, som har et udtryk af elegance og luksus, samtidig med at det er ufattelig stilrent. Et trægulv i sildebensparket giver et helt unikt udtryk til dit hjem, da det for eksempel giver mere mønster i gulvet end et plankegulv gør. Et sildebensparketgulv kan siges at være et sandt kunstværk i sig selv. Med et trægulv får du et helt unikt gulv, da der ikke er to træer der er ens – så derfor er der heller ikke to trægulve, der er det.

Trægulve er produceret i naturlige materialer, så du bringer lidt natur ind i dit hjem ved at lægge et trægulv. Trægulve giver et mere naturligt og varmt look til et rum, end for eksempel klinker eller fastmonteret gulvtæpper gør – disse kan godt få et rum til at virke mere koldt og gammelt. Med et sildebensparketgulv får du derfor et gulv i super lækkert materiale, som giver meget mere liv til dit hjem. Du kan vælge at bruge sildebensparket som det gennemgående gulv i dit hjem, eller tilføje det til rum, som trænger til lidt mere liv.

Sildebensparketgulve overfladebehandles med enten olie eller lak, alt efter hvilket finish du vil have i dit gulv. Med en overfladebehandling med olie får du et mere naturligt og mat trægulv, mens du med lak får et flot og glansfuldt gulv. Det er helt op til dig og din smag, hvilken overfladebehandling du vælger. Overfladebehandlingen hjælper trægulvet med at blive mere slidstærkt og vedholdeligt, så du har et ufattelig smukt trægulv i mange, mange år. Gulvet bliver også mere vandresistent med en overfladebehandling, så du undgår at få vandskader på dit trægulv.

Vil du gerne have en mere hyggelig atmosfære i for eksempel din stue, så kan du altid vælge at lægge et gulvtæppe på dit sildebensparketgulv. Et sildebensparketgulv giver allerede ufattelig meget liv til et rum, så du kan med fordel vælge et gulvtæppe, som er helt enkelt og ensfarvet, da det ikke kommer til at virke kedeligt på nogen måde med et livligt gulv.