Guide: Haven du altid har drømt om

Går du med et inderligt ønske om at få din drømmehave? Men du er måske lidt i tvivl om, hvor du skal begynde? Skridtene mod drømmehaven kan være lange, men med en komplet guide kommer du altså tættere på mål. Der er selvfølgelig andre tiltag, som du også kan gå i krig med, men her får du 3 idéer til drømmehaven – og ellers er det bare i gang med arbejdet.

Anvend flotte fliser

Hvis du står og skal have lagt nye fliser for eksempel til terrassen, indkørslen eller gangstier, er det ideelt at anvende flotte fliser til dette. Der findes mange forskellige fliser, som du kan vælge at anvende, men du er garanteret et flot look ved at vælge granitfliser. Granitfliser kan bruges til alt det ovennævnte, og med granitfliser er du næsten sikret et langvarigt resultat. Fliserne er nemlig meget holdbare og er ret svære at ødelægge – og så findes de i flere forskellige farver.

En pæn og vedligeholdt græsplæne

En pæn og vedligeholdt græsplæne er helt sikkert noget, som alle går og drømmer om. En græsplæne, som ikke er fyldt med ukrudt, mos eller andet lignende, som man ikke ønsker at se i sin græsplæne. Til en start burde du regelmæssigt slå din græsplæne. Dette gælder nok mest, når græsplænen begynder at gro efter vinteren. På et tidspunkt burde du så gøde din græsplæne. Gødning af græsplæne burde du sætte dig mere ind i, da der er nogle retningslinjer for tidspunktet.

Forskellige haveplanter

Det sidste step, mod haven du altid har drømt om, er forskellige haveplanter. Man kan næsten ikke have en have uden haveplanter i form af buske, blomster og planter. Der findes mange forskellige haveplanter, så derfor skal du gøre op med dig selv, hvor meget tid og overskud du har i hverdagen. Der er nemlig nogle planter, som kræver mere tid end andre.