Gude: Vægdekoration til stuen

Scandinavian interior design living room 3d render with gray and brown colored furniture and wooden elements

Indretning af stuen kan være besværligt – især hvis man føler, at den er alt for simple og kedelig. Måske det er væggene, som er helt bare? Så er det på tide, at du gør noget ved det, så væggene også kan blive flotte at se på. læs videre her for at få inspiration til, hvilket slags vægdekoration du kan benytte dig af.

Billeder og plakater i flotte rammer

Hvis du ønsker en indretning i stuen, som ikke er alt for kedelig, er dekoration af væggene noget, som kan hjælpe en hel del. Det vil nemlig være med til, at indretningen ikke længere ser alt for simpel ud. Du kan eventuelt benytte dig af billeder og plakater, som kan sættes i rammer, og hænges op på væggene. Flotte billedrammer vil gøre det endnu mere dekorativt.

Find først ud af, hvilke billeder og plakater, som du gerne vil hænge op. Når du først har fundet ud af dette, kan du nemlig begynde at overveje, hvordan de skal hænge. Måske de skal hænge forskudt, så mere af væggen bliver dækket? Find ud af, hvad du synes ville være flottest, og prøv dig frem.

Svævehylder og spejle

Hvis du gerne vil dekorere væggene i stuen med andet end blot billeder, kan du også overveje noget som svævehylder og spejle. Begge disse kan nemlig være med til at gøre indretningen super flot, så væggene ikke længere er bare. En fordel ved svævehylder er også, at de giver lidt ekstra plads til forskellige pyntegenstande og blomster, hvis du ikke har andre steder, du kan stille dem.

Flotte spejle vil helt sikkert også kunne give noget godt til stuens indretning. Disse er lidt mere utraditionelle, og ikke noget, som man ser i alle stuer. Alle disse ting er altså noget du kan overveje, når du skal finde vægdekoration til din stue.