Foren komfort og stil med Vilmers møbler

I indretningen af et hjem er det vigtigt at have en god idé om, hvad der betyder mest. Der kan være forskellige holdninger til, hvad man skal gå efter, når man indretter sit hjem. Men de fleste vil nok alligevel være interesserede i i et eller andet omfang at få plads til både personlige stil og komfort. Så er spørgsmålet, hvordan man vil kombinere de to. Der er flere ting, du kan gøre for at opnå begge dele. Du vil dog være hjulpet godt på vej ved at vælge nogle af de smukke møbler fra Vilmers.

Skarpe kanter eller bløde linjer

For nogle mennesker kan der være en vis kontrast i henholdsvis komfort og stil. Mens komfort som regel handler om at få nogle bløde linjer ind i hjemmet, som kan være behagelige i forbindelse med eksempelvis at sidde ned, så er moderne stil ofte præget af mere skarpe kanter.

Men det er faktisk muligt at få plads til begge dele. Med møbler fra Vilmers er der nemlig skabt en interessant kontrast imellem det hårde og det bløde. På den måde er der altså også lagt op til, at du både kan sidde godt i deres sofaer og lænestole, og at det vil passe ind i et stilrent hjem.

Eksperimenter med din stil

Der er desuden ingen, der har sagt, at du nødvendigvis skal holde dig til de mest enkle udtryk, når du vil holde stilen i dit hjem. Derfor kan du altså også sagtens få et stilrent hjem ved at eksperimentere mere.

Ligesom du kan skabe kontrast imellem det hårde og det bløde, kan du også skabe kontrast imellem det enkle og det excentriske. Du skal altså ikke være bange for at kombinere stilarter og udtryk for på den måde at skabe en indretning, der er både personligt og præget af stil.