Få et flot hjem med polerede betongulve

Er I ved at renovere jeres hjem eller har planer om at gøre det? Det kan være, I længe har haft lyst til at gøre noget ved rummene i jeres hjem, så I kommer til at føle, at der bliver mere hjemligt – men hvordan gør man lige det? Måske I har lyst til at arbejde med et udseende, der ikke nødvendigvis er noget, du ser alle steder. Her kan et poleret betongulv være en mulighed.

Polerede betongulve giver et rustikt og ensartet udseende i hjemmet, og hvis I vælger at gennemføre det til flere rum, har I samtidig skabt en rød tråd, så der er noget genkendelighed, man kan følge. Hvis I er interesserede i det, kan I læse meget mere om mulighederne her. Det kan måske være svært at gennemskue, hvordan gulvet kommer til at se ud i jeres hjem, men ofte kan man danne sig et udmærket indtryk ved at kigge online.

Kombiner det med lækker indretning

Hvis I vælger at gå med et poleret betongulv, får I automatisk en meget stor gulvflade, der er helt ensfarvet og uden afbrydelser. Det betyder, at I har alverdens af rum at lege med når det kommer til indretning. I kan vælge at føre den rustikke og minimalistiske stil videre, hvor I går med skarpe linjer og simple møbler, der kommer til at fylde rummet op.

Hvis det ikke lige er jer, kan man sagtens skabe varme i rummet alligevel. En tur i genbrugsforretningen giver lynhurtigt muligheden for at finde lækre, ældre træmøbler, der sammen med farverige puder, vaser og billeder kan skabe noget kontrast og noget liv i rummet, så I føler, det er jer, der har sat et præg på det. Det gælder, uanset om det er i stuen eller i en fordelingsgang, I har fået lagt gulvet – eller måske begge steder.